Yleiset kysymykset

Mikä on Koska Halvan laadun ja herkullisen maun salaisuus?
Halva sisältää paljon tahinia. Sen laatu ja herkullinen maku johtuvat Koskan valmistamasta tahinista, joka tuotetaan 100-prosenttisesti seesaminsiemenistä omissa jatkuvatoimisissa tuotantolaitoksissaan.


Kuinka Koska käsittelee seesaminsiemenet ja tahinin?
Koska valmistaa tahininsa 100-prosenttisesti seesaminsiemenistä omissa jatkuvatoimisissa tuotantolaitoksissaan. Tahinissamme ei ole lisäaineita tai säilöntäaineita.


Onko tahini ravitseva ainesosa?
Kyllä, tahini sisältää luontaisesti terveellisiä rasvoja, kasvipohjaista proteiinia ja ravintokuitua. Se sisältää myös useita kivennäisaineita, kuten kalsiumia, magnesiumia ja sinkkiä.

 

Mikä on tahinin kolesterolipitoisuus?
Tahini valmistetaan 100-prosenttisesti seesaminsiemenistä. Koska seesaminsiemenet eivät sisällä kolesterolia, tahinikaan ei sisällä kolesterolia.

 

Miksi halva muuttuu öljyiseksi?
Halva on luonnollinen ja pitkäikäinen tuote, johon ei ole lisätty säilöntäaineita. Lämpötilan muuttuessa se voi muuttua öljyiseksi, mutta se ei pilaannu. Jos sitä säilytetään ilman kantta, se voi imeä kosteutta ja pehmentyä, mutta se palautuu alkuperäiseen koostumukseensa, jos siitä leikataan pintaa pois veitsellä.


Mikä on optimaalinen lämpötila ja kesto halvan sulattamiseen uunissa, jotta sitä voi helposti levittää leivän tai leivonnaisten päälle?
Voit lämmittää 10 minuuttia 150-180 °C:ssa.

 

Onko Tahinihalvassa Kasvipohjaista Proteiinia?

Jokainen seesaminsiemen sisältää noin 20% proteiinia. Seesamista valmistettu tahini tarjoaa runsaasti kasvipohjaista proteiinia, mikä tekee siitä erinomaisen proteiinin lähteen kasvissyöjille ja vegaanille. Proteiini on kehon rakennusaineista yksi ja se on välttämätöntä lihaskasvulle, korjaukselle ja yleisen terveyden ylläpitämiselle.

Lähde

  1. Labban, L., & Sumainah, G. M. (2021). The Nutritive and Medicinal Properties of Tahini: A Review. Retrieved from https://api.semanticscholar.org/CorpusID:245932431.